تاریخ : شنبه 27 فروردين 1401

" برگزاری جلسه مشاوره واحدهای کارآفرینی و فناوری "

جلسه مشاوره واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.
در راستای سیاست های توسعه کمی و کیفی واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و جامه عمل پوشاندن به نامگذاری سال جدید به نام تولید، دانش بنیان ، اشتغال آفرین توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی دومین جلسه مشاوره واحدهای فناور و کارآفرینی با حضور جناب آقای دکتر مشیری عضو محترم شورای رشد، فناوری های نرم و کمیته دانش بنیان دانشگاه و مدیر عامل محترم شرکت کسب و کارهای رضوی وابسته به آستان قدس رضوی روز چهارشنبه مورخه 1401/01/24 در اتاق جلسات مرکز رشد دانشگاه واقع در ساختمان گنجه ای زاده دانشکده معماری و شهرسازی برگزار گردید. در این جلسه کارآفرینان و فناوران در مورد ایجاد و راه اندازی کسب و کار و ورود به بازار و مراکز رشد راهنمایی ها و مشاوره تخصصی دریافت نمودند. شایان ذکر است جلسات مشاوره مرکز رشد ماهانه با هماهنگی مدیریت کارآفرینی و فناوری های نرم به صورت حضوری و تلفنی و الکترونیکی با مشاوران محترم مرکز رشد تداوم خواهد یافت.