تاریخ : دوشنبه 17 خرداد 1400

سومین جشنواره ایده‌های ارزش‌آفرین معدن و صنایع معدنی با عنوان «اینوماین 3»

مؤسسه پژوهشی و آموزشی یونیدرو در نظر دارد، در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، رونق تولید، حمایت از فناوران صاحب ایده‌های نوآورانه و اهمیت توجه به هم‌نشینی ایده‌پردازان و صاحبان مسئله و همچنین رویکرد تعاملی بازیگران این حوزه و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی، سومین جشنواره ایده‌های ارزش‌آفرین معدن و صنایع معدنی با عنوان «اینوماین 3» را در بخش‌های مختلف برگزار نماید.

محورهای جشنواره:

·       کابرد فناوری های نوین NBIC(نانو، بیو،IT  و علوم شناختی)

·       معدنکاری دیجیتال (رباتیک، اینترنت اشیاء، اتوماسیون، فناوری های پهپادی، واقعیت مجازی و ....)

·       مدیریت باطله و پسماند در معدن و صنایع معدنی  و تکنولوژی بازیافت

·       مدیریت چرخه آب و انرژی

·       هوش مصنوعی در صنعت معدن (رایانش ابری، کلان داده، بلاکچین، یادگیری ماشین)

·       مدلسازی سه بعدی در اکتشاف، استخراج و مکانیک سنگ

·       روش های نوین در اکتشافات عمیق، حفاری های عمیق و آتشباری

·       مدیریت بازاریابی و فروش و زنجیره تأمین

·       اکتشاف، استخراج و فرآوری کانی های با کاربرد خاص

بدینوسیله از شما مرکز رشد محترم به منظور بهره‌مندی از زیست بوم فناورانه و معدنی ایجاد شده توسط موسسه یونیدرو، به منظور شرکت و ارائه برنامه‌های حمایتی در جشنواره اینوماین 3 که در مرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود، دعوت بعمل می‌آید.

به منظور اطلاع از بخش‌های مختلف و محورهای جشنواره اینوماین به سایت موسسه یونیدرو و آدرس https://b2n.ir/e04122 مراجعه نمائید. ایده‌پردازان و صاحبان‌نظران می‌توانند، ایده‌های مرتبط خود را تا تاریخ 20/03/1400 با مراجعه به سایت Innomine.ut.ac.ir ارسال نمایند.