تاریخ : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403

" برگزاری سمینار آشنایی با خدمات پارک علم و فناوری "

سمینار آشنایی با خدمات پارک علم و فناوری برگزار شد .
در این سمینار که روز چهارشنبه تاریخ 1403/02/26 با حضور معاون محترم فناوری پارک علم و فناوری استان آقای دکتر زینالی، معاون محترم پشتیبانی و توسعه منابع  آقای دکتر شهبازی، مدیر موسسات خانم آرین خواه، مدیر بازاریابی آقای خلقی، کارشناس مرکز رشدخانم کرمی، کارشناس صنایع خلاق خانم مهندس ایامی و مدیر کارآفرینی و فناوری های نرم دانشگاه آقای دکتر میرشفیعی در سالن الغدیر با حضور دانشجویان و صاحبان ایده و شرکت های مستقر در مرکز رشد برگزار شد در مورد خدمات پارک و نحوه ارائه تسهیلات، خدمات مشاوره کسب  وکار، فرآیند ثبت شرکت های خلاق، چگونگی معافیت های مالیاتی و بیمه ای شرکت های دانش بنیان مباحثی به سمع و نظر شرکت کنندگان رسانده شد. گفتنی است مدیریت کارآفرینی و فناوری های نرم دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای شعار امسال  نوروزی مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم و توانمندسازی شرکت های مستقر، اقدام به برگزاری کارگاه های توانمندسازی  از جمله تجاری سازی فناوری، آشنایی با خدمات پارک و .....نموده است.

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35549590 -041-   دورنگار :35549592-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.