تاریخ : يکشنبه 19 آذر 1396

هجدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان آذربایجان شرقی

این مراسم که در دانشگاه تبریز برگزار گردید، استاندار آذربایجان ‌شرقی با بیان اینکه دانشگاه های ما باید در راستای پژوهش های تقاضا محور حرکت کنند و یکی از لازمه های این حرکت، تغییر ساختار مقالات علمی است ، اگر مقالات علمی ما از حیطه نظری به سمت فناوری و تولید علم حرکت کنند، یقینا با پتانسیل های بسیار غنی که از اساتید و دانشجویان سراغ داریم، می توانیم پیشرفت های بسیاری را در این زمینه داشته باشیم.
دکتر محمدرضا پورمحمدی رییس دانشگاه تبریز نیز در این جشنواره، با اشاره به چشم انداز 20 ساله پژوهش در کشور گفت: ایران کشوری است توسعه یافته که جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه را داراست و در تولید و رشد علمی سرآمد منطقه هستیم.
در این مراسم از 21 نفر پژوهشگر برگزیده  در بخش های مختلف از جمله آقای دکتر مازیار آصفی دانشیار دانشگاه هنر اسلامی تبریزبه عنوان پژوهشگر منتخب استانی در گروه هنر و معماری تجلیل به عمل آمد.

• در يکشنبه 19 آذر 1396
  • ساعت 10