تاریخ : شنبه 1 مهر 1396

پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی

فراخوان پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (RINOTEX 2017)

صاحبان ایده، نوآوران و فناوران و نیز شرکت ها و موسسات تولید کننده کالاها و خدمات دانش بنیان در سراسر کشور می توانند در این نمایشگاه و جشنواره شرکت کنند.
اهداف نمایشگاه:

تجاری سازی فناوری، بسترسازی برای تکمیل چرخه ی علم تا فناوری و فناوری تا کسب و کار، شناسایی ومعرفی نوآوریها و اختراعات فناورانه و طرحها و ایده های دانش محور، معرفی توانمندی های پژوهشی و فناوری و بسترسازی برای کاربردی کردن آنها، ایجاد ارتباط بین دانشگاهیان و فناوران با بخشهای مختلف اقتصادی و اجرایی، گسترش همکاری های فناورانه منطقه ای، ملی و بین المللی، ایجاد فضای مناسب کسب و کار برای نخبگان علمی و فناوری و شکل گیری شرکت های دانش بنیان، جذب سرمایه گذار( داخلی و خارجی ) برای فرصت های سرمایه گذاری دانش بنیان، افزایش صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

گفتنی است پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (RINOTEX)، ۲۰ تا ۲۴ آبان ماه در محل نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار می شود و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس www.rinotex.ir مراجعه کنند.

• در شنبه 1 مهر 1396
  • ساعت 17