تاریخ : چهارشنبه 26 شهريور 1399

جلسه مدیر مرکز رشد با دکتر مهرداد امامی رئیس بنیاد ملی نخبگان استان آ.شرقی

جلسه مدیر مرکز رشد با دکتر مهرداد امامی رئیس بنیاد ملی نخبگان استان آ.شرقی- چهارشنبه 99/05/08
جناب دکتر امامی در پاسخ به اینکه چه راهکارهایی برای ترغیب دانشجویان و رونق مراکز رشد پیشنهاد دارند گفتند که: تشویق به آوردن و ادامه دادن طرح ها توسط دانشجویان، فارغ از نتیجه و نظر شورا که رد یا پذیرفته شده اند یکی از عوامل موثر می تواند باشدو همچنین دانشجویان حتی در صورت رد طرح نیز می بایست ایرادهایشان گفته شود و ترغیب شوند تا بعد از اصلاح درباره طرح های خود به مراکز ارجاع دهند.
در مورد حوزه های مهم در مراکز رشد، ایشان اظهار نمودند در کنار حوزه های IT و نرم افزار که امروزه نفوذ بالایی در تمامی رشته ها و کسب و کارها دارند و باید مهم قلمداد شوند اما دانشگاه هنر اسلامی تبریز زمینه ای با پتانسیل بالاست که در صورت بهره برداری و راهنمایی صحیح بسیار سریع و خوب می تواند در حوزه خود رشد کند. دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز به عنوان یک قطب علمی در استان می تواند از این ظرفیت به خوبی استفاده نماید.
در نهایت در مورد زمینه های همکاری مشترک مرکز رشد دانشگاه هنر اسلامی تبریز و بنیاد نخبگان استان آ.شرقی، ایشان ابراز علاقه کردند و اذعان داشتند که علیرغم کم رنگ ماندن این همکاری در طول سالهای گذشته، می توان زمینه های مشترک یافت و از همکاری دانشجویان و همچنین این دو نهاد در آینده نتایج بسیار مطلوبتری به دست آورد.
ایشان از آمادگی و همکاری بنیاد برای اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان مستعد تحت پشتیبانی بنیاد ملی نخبگان برای شرکت و کمک به گروه ها و هسته های فناور در مراکز رشد به عنوان "دستیار فناور" و همچنین پرداخت هزینه های کمک مالی به عنوان کار دانشجویی از طرف این مرکز را خبر دادند که این می تواند هم برای ترغیب دانشجویان به عضویت و همکاری در گروههای هسته های فناور و هم برای زمینه سازی و آشنایی با فرهنگ کسب و کار در قالب هسته های فناور کمک نماید.
در نهایت علاقه مشترک به برگزاری رویدادی مشترک با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز و بنیاد نخبگان که در عین حال دیگر دانشگاه های استان را نیز دربر خواهد گرفت مطرح شد و ابراز امیدواری شد تا در صورت امکان با توجه به شرایط فعلی بحران کرونا و غیر حضوری بودن آموزش، رویدادی غیرحضوری استارت آپی در اوایل ترم تحصیلی آینده برگزار شود.
مرکز رشد دانشگاه هنر بدین طریق از وقت و راهنمایی های ایشان نهایت تشکر را ابراز داشته و امید به توسعه و همکاری ها با بنیاد ملی نخبگان را در آینده دارد.