تاریخ : پنجشنبه 20 شهريور 1399

جلسه مدیر مرکز رشد با دکتر علی پور زیاد سرپرست مرکز رشد دانشگاه تبریز

جلسه مدیر مرکز رشد با دکتر علی پور زیاد سرپرست مرکز رشد دانشگاه تبریز- چهارشنبه 99/04/04

در این جلسه تجربیات متقابل دو مرکز در سالهای اخیر بررسی شد. دکتر پورزیاد ارزیابی مداوم گروه های مختلف حاضر در مرکز را در پیشبرد اهدافشان از مهمترین عوامل پیشرفت بیشتر این مرکز در سالهای اخیر خواند.
همچنین حمایت مالی کمتر و در عوض حمایت معنوی بیشتر دانشگاه را یکی از کلیدهای موفقیت دانشگاه در کمک به گروه های جذب شده دانست. به این معنا که دانشگاه در چند سال اخیر اگر کمک مالی داشته طی نامه ای گروه هایی را که اعلام نیاز مالی کرده اند به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی کرده است اما نقش فعالانه و پر رنگ تری در ثبت شرکت های دانش بنیان و معرفی گروه ها با کارخانجات، سازمانها و نهادهای دولتی و همچنین کمک و حضور فعال در بستن قراردادهای بزرگ داشته است.
ایشان موفق ترین شرکت های حاضر در این مرکز در حوزه IT را معرفی کردند و با توجه به وجود رشته های بازیسازی، چند رسانه ای و معماری دیجیتال، جایگاه دانشگاه هنر را در این مسیر مثبت ارزیابی کرد. همچنین رقابت و پیش روی روسای دانشگاه را در شناساندن و تبدیل به خوشه کردن رشته های منحصر به دانشگاه هنر مانند فرش و صنایع اسلامی را از مهمترین گامهای آینده این مرکز و دانشگاه پیشنهاد دادند.
در نهایت ایشان پیشنهاد استفاده مشترک از فضاهای هر دو دانشگاه را برای گروه های مستقر در مراکز و همینطور بوجود آمدن ارتباط، آشنایی و همکاری بیشتر را بین دانشجویان را مهم قلمداد کردند.
در این جلسه مقرر گردید تفاهم نامه همکاری بین مرکز رشد دانشگاه تبریز و دانشگاه هنر اسلامی پیش نویس و امضاء شود تا زمینه فعالیت های مشترک و پیشرفت هرچه بیشتر هر دو مرکز فراهم آید.