تاریخ : پنجشنبه 20 شهريور 1399

جلسه مدیر مرکز رشد با دکتر اصغر عسگری معاون امور پژوهشی دانشگاه تبریز

جلسه مدیر مرکز رشد با دکتر اصغر عسگری معاون امور پژوهشی دانشگاه تبریز - سه شنبه 99/04/03

در جلسه ای که در دفتر جناب آقای دکتر اصغر عسگری معاون محترم امورپژوهشی دانشگاه تبریز انجام شد، ایشان از پیشبرد مرکز رشد فناوریهای نرم در دانشگاه تبریز در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه خبر دادند. دکتر اصغری دلیل افزایش سرعت گسترش هسته های فناور رشد و پیش رشد را در چند سال اخیر، استقلال دادن به این شرکت ها دانست و خاطر نشان کردند که 14 شرکت در چند سال اخیر از دانشگاه تبریز تبدیل به شرکت دانش بنیان شده اند.
داشتن شرکت ها و دفاتر اداری مستقل، داشتن استقلال برای رفت و آمد، حضور در محل کار و واسطه شدن دانشگاه در ثبت شرکت و بستن قراردادهای دولتی بزرگ عامل پیشرفت گروه های موفق دانشگاه تبریز از نظر دکتر عسگری بود.
ایشان در انتها آمادگی خود را در مشارکت دانشجویان با تخصص های مختلف که می توانند با رشته های موجود در دانشگاه تبریز همکاری نمایند و همینطور همکاری در برگزاری کارگاهها، رویدادها و سمیناری مشترک بین دانشگاه تبریز و دانشگاه هنر اسلامی تبریز را اعلام کردند.